Role de hartie: role casa de marcat, role taxi Role hartie
Romana | English

Produse - role hartie

Role hartie de cea mai buna calitate

Produsul role hartie pentru case marcat, POS, aparate TAXI, terminale plata si celalte tipuri de aparate de marcat electronice fiscale este în deplina conformitate cu specificatiile producatorilor de astfel de aparate.

Materia prima folosita pentru fabricarea de role hartie este de foarte buna calitate, hartie termica Thermoscript F5041, fiind produsa de Mitsubishi HiTec Paper din Germania, astfel asigurându-se pentru produsul role hartie parametrii optimi de rugozitate superficiala, opacitate si uniformitate în masa. Fisa tehnica F5041

Utilizarea îndelungata a unor role hartie continând hartie de slaba calitate duce la uzarea prematura a casei de marcat. Pentru a atinge durata de functionare prevazuta în cartea tehnica a aparatului(casa marcat, aparat taxi, terminal plata, fax etc.) trebuie utilizate role hartie de buna calitate, hartia fabricata de Mitsubishi HiTec Paper fiind cea recomandata, numeroasele cetificari si premii obtinute la targuri internationale venind în sprijinul celor afirmate. Certificarea TÜV

Rolele de hartie produse de noi se disting printr-o excelenta calitate, având tubul de plastic de o latime identica cu cea a rolei de hartie, astfel prevenindu-se caderea capetilor de plastic în timpul functionarii în interiorul aparatului, periclitând functionarea acestuia. Banda de hartie este strânsa pe tub, fara a fi tensionata în exces, desfasurarea acesteia în timpul functionarii facându-se usor, fara uzuri inutile ale mecanismului de antrenare al casei de marcat. Taierea benzii se realizeaza cu cutite Goebel Schneid- und Wickelsysteme Germania, în asa fel încât taietura sa fie curata, precisa si fara scame.

Produsul role hartie, destinate aparatelor de marcat electronice fiscale, este în conformitate cu legile UE în vigoare (vezi legislatia in vigoare) si respecta prevederile OUG 82/1999 (r2) si a normelor ei de aplicare. Raspuns Directia Generala a Finantelor Publice Caras-Severin

Fiecare tip de role hartie, role hartie velina, role hartie autocopiativa sau role termice, trebuie utilizat în conformitate cu specificatiile distribuitorului de case marcat. Vezi distribuitorii si tipul caselor de marcat avand aviz favorabil, dupa denominare

Fiecare livrare de role hartie este însotita de declaratie de conformitate si garantie. Vezi declaratie de conformitate. Declaratia de conformitate si garantie se elibereaza pe baza certificatului de garantie international primit pentru hartie termica Thermoscript F5041 de la producatorul ei, Mitsubishi HiTec Paper. Vezi certificatul de garantie pt. F5041

Sfâsitul fiecarei role hartie este evidentiat cu ajutorul markerului de "sfârsit de banda", astfel prevenindu-se terminarea neasteptata atât a rolei client cât si a rolei jurnal.

Preturile afisate pe site includ transportul la beneficiar, pe tot teritoriul Romaniei, cantitatea minima pe livrare fiind de 1 cutie.

La cerere se poate asigura si livrarea pentru role hartie din comenzi speciale în toata tara, firma noastra beneficiind de tarife preferentiale pentru curierat rapid.

Preturile si conditiile de livrare afisate pe site sunt actuale, ele fiind tinute la zi de departamentul comercial, au caracter informativ, general, neavând caracter de angajament, ele putând diferi în cazul unor oferte personalizate si putând fi modificate fara notificare prealabila.

Hartia termica - solutia viitorului

Tiparirea pe hartie termica este procesul în cursul caruia energia termica generata de un mare numar de mici elemente de încalzire este transferata pe hartie termica, determinând o reactie de modificare a culorii acesteia.

Imprimarea folosind role termice are avantaje nete fata de celelalte tipuri de imprimare. Imprimarea termica se face fara zgomot si fara parti în miscare, determinând o mare fiabilitate a sistemului. Costurile de functionare sunt foarte scazute din cauza unor costuri mici de întretinere si a cantitatii mici de energie care se foloseste în timpul imprimarii.

role hartie: role casa marcat